Szállítás

Az alábbi szállítási/átvételi lehetőségek közül választhat:

  1. házhoz szállítás – fizetés banki átutalással: a megrendelt termékek értékét bankszámlánkra átutalja. Amint az összeg a számlánkra beérkezett, csomagját postára adjuk. Díja: 1100 Ft
  2. házhoz szállítás – fizetés utánvéttel. Fizetés a csomag átvételekor készpénzben a csomagot kiszállító postai alkalmazottnak. Díja: 1300 Ft  
  3. Személyes átvétel székhelyünkön kedden és csütörtökön előre egyeztetett időpontban (Bp., 1161 Sándor utca 7.) Fizetés készpénzben.

Csomagjainkat az MPL, a Magyar Posta Logisztikai üzletága szállítja az egész ország területén. A szállítási idő általában 1-2 munkanap. Szállítást csak belföldre tudunk vállalni.

A csomag feladását követően egy SMS-ben vagy emailben megkapja a kísérőokirat-számot. Ezzel tudja csomagját nyomonkövetni a http://www.posta.hu/ugyfelszolgalat/nyomkovetes oldalon.

A csomag kézbesítése munkanapokon 8-17 óra között történik. Ezért kérjük, olyan címet adjon meg, ahol ebben az időpontban a csomag kézbesítésére lehetőség van.

Amennyiben nem tartózkodik a megadott címen, a postai alkalmazott értesítést hagy a csomag újabb kiszállítási időpontjáról. Ha a következő alkalommal sem sikerül a kézbesítés, akkor a postai értesítésen szereplő postán veheti át küldeményét, ahol a csomagot 5 munkanapig tárolják.

Amennyiben 5 napig sem kerül átvételre a küldemény, az MPL visszaküldi a csomagot nekünk. Ebben az esetben a szállítási díjat a megrendelőre terheljük.