Régi Főoldal

Tájékoztatjuk korábbi vásárlóinkat és kedves olvasóinkat, hogy az Emberpalánta webáruház 2016. március 29-től végleg bezárt. Facebook oldalunk és hírlevelünk is megszűnt, korábbi blogbejegyzéseink még egy ideig elérhetők maradnak. Köszönjük az eddigi vásárlásokat, nagyon örülünk, hogy sok kisgyermeknek szereztünk örömet termékeinkkel. Emberpalánta.hu – info@emberpalanta.hu

Hogy alakítsd ki kertedet, ha kisgyermeked van? Milyen a biztonságos kert? Tudod, melyek a mérgező növények a kertben és a lakásban?

Alakíts ki saját zöldségágyást! Mit ültess bele és hogyan? Virágok, virághagymák, dísznövények ültetése. Mire lesz szükséged a kertészkedéshez?

Milyen tevékenységeket végezhetnek a gyerekek a kertben? Kerti teendők évszakok szerint. Mit játsszunk a kertben?

Receptek a kertben megtermelt zöldségekből, gyümölcsökből.  Levesek, főételek, sütemények. Kertben elkészíthető finomságok.

Csigák, katicák, sünik, madarak, rovarok. Barátaink és kertészeti kártevők a kertben. Tudod, hogy kerül a kukac a cseresznyébe?

Gyerekek, ez a rész Nektek szól! Zöldségeket ültetnétek, de nem tudjátok, hogyan kell? Készítsetek miniatűr kertet! Tanuljunk játékosan kertészkedni!

Egyszerű virágkötészet gyerekekkel, ajándékok készítése. A száraz- és élő virágok bemutatása, virágkötészeti ötletek.

Kreatív alkotások képekkel, rövid leírásokkal. Nincs ötleted, milyen ajándékot készíts szeretteidnek? Gyere és nézz be ide!