Színes virágok muffinpapírból

virágok muffinpapírbólA képen látható virágokat egy esős tavaszi napon készítettük muffinpapírokból. Nézd, milyen színesek és vidámak! Te is könnyen készíthetsz ilyet meglepetésként születésnapra vagy a közelgő anyák napjára is. Ha a virágfej közepére a saját fényképedet is odaragasztod, még személyesebb lesz az ajándék!

Színes virágok muffinpapírból

Hozzávalók:

  • színes papírok
  • különböző méretű és színű muffinpapírok
  • olló, ragasztó, gyöngyök a díszítéshez

virágok muffinpapírból

Ha üdvözlőlapot készítesz, aminek a közepébe írni lehet, akkor hajts félbe egy színes papírt és a borítólapot díszítsd a virágokkal. A lap közepébe tehetsz egy fotót Magadról vagy beleírhatsz egy szép verset is, attól függően, hogy kinek szánod az ajándékot.

A muffinpapírokat ragaszd a papírra majd vágj ki színes papírokból a virág közepébe illő kerek formát, ez lesz a virág közepe. Ezeket még színes gyöngyökkel is díszítheted. A virágok szárát vágd ki színes papírból és ragaszd a képeslapodra. Készen is van!

Színes virágok muffinpapírból

Ha sikerül különböző méretű muffinpapírokat beszerezned, akkor ragaszd a nagyobb méretűbe a kisebbet, így sokkal élethűbb virágokat kapsz majd. Ugye, hogy hasonlítanak a szép, tavaszi nárciszokra? A szárakat vízfestékkel, filctollal is elkészítheted.

Színes virágok muffinpapírból

Fogj bele bátran Te is! 

Ha kíváncsi vagy rá, milyen ajándékokat készítettünk tavaly anyák napjára élő- és szárazvirágokbók, kattints ide!

A hozzászólások le vannak tiltva.