Farsangi jelmezek a kertészkedés jegyében

Farsangi maszkKözeleg a farsangi időszak! Szülőként tudom, hogy milyen nehéz minden évben valami jópofa, egyedi jelmezt beszerezni vagy elkészíteni. Hogy megkönnyítsem a dolgotokat, kerestem néhány jelmezt a kertészkedés témakörében. Remélem, megtetszik közülük valamelyik! A képeket a Pinterest oldalunkon gyűjtöttem össze, ahol az egyes fotókat nagyobb méretben is megtekinthetitek.

Készítsetek fa jelmezt kartonból vagy barna anyagból! Használjatok különböző kiegészítőket is, pl.: a lufik lehetnek gyümölcsök, de egy madárfészek, odú, mókus, bagoly is feldobja az alkotást. A fára színes leveleket is tegyetek, akár az ősszel lepréselteket is felhasználhatjátok most, de terméseket is felragaszthattok a jelmezre. Nekem a karácsonyfa ötlet is nagyon tetszik, főleg, ha még nem pakoltátok el a díszeket:)

Nárcisz, napraforgó, de egy kis leleményességel akár cserepes virág jelmezt is készíthettek közösen.

Kerti lények, manók, törpék, különböző hasznos rovarok, pl. méhecske, katica jelmez is szerepel a gyűjteményben. De a gomba jelmez is tuti nyerő lesz!

Természetesen a csoportos jelmezek sem maradhatnak ki a sorból. Öltözzetek be osztálytárssal, tesóval közösen például kertésznek, aki a kedvenc virágát ápolja, de a borsó-sárgarépa jelmez is nagyon ötletes!

Az összegyűjtött ötleteket megtaláljátok a Pinterest oldalunkon a Farsangi mappában!

Follow emberpalanta’s board Farsangi jelmezek – kertészkedés on Pinterest.

A hozzászólások le vannak tiltva.