Különdíjat nyertünk!

Év Anyavállalata 2014 különdíj
Az idén is megrendezésre került az Év Anyavállalata verseny, melyet Vida Ági www.gazdagmami.hu hirdetett meg. Az idén az Emberpalánta is benevezett erre a megmérettetésre. Összesen 133 pályázó vett részt a versenyen, az Emberpalánta 164 szavazattal a 39. helyen végzett. A döntőbe már sajnos nem jutottunk tovább, viszont hatalmas meglepetés ért bennünket, mert a verseny végén kiderült, hogy 2 különdíjat is nyertünk!

A díjakat 2014. május 23-án vehettem át az Üzletanyu Konferencián.

A két különdíj és felajánlójuk:

– Joó Zsuzsanna www.karrier-iskola.hu, egy 20.000 Ft értékű voucher, mely bármely szolgáltatásra beváltható
– Tóth H. Zsuzsanna, webdesign oktató, http://webdesigntanfolyam.com, egy Webgrafika tanfolyami modul, 12 hetes online tanfolyam, bruttó 37 973 Ft értékben

Díjátadás Üzletanyu Konferencia2014 -Joó Zsuzsanna-Csordás Judit

Nagyon köszönjük mindenkinek, aki mellettünk állt és szavazatával támogatott bennünket! Köszönjük a szakmai zsűrinek, akik érdemesre tartották az Emberpalántát arra, hogy ezeket a díjakat elnyerje: Joó Zsuzsanna a diplomások karrier tanácsadója, okleveles business és management coach és Laczkó Zsuzsanna coach, tréner és tanácsadó.

És mindenképpen köszönet jár Vida Ágnesnek, aki évek óta tanítja és támogatja az anyukákat, (sőt, most már egyre több apukát is) hogy hogyan építsenek saját online vállalkozást.

Év Anyavállalata 2014 különdíj

A hozzászólások le vannak tiltva.