Webáruházunk bezárt

Tájékoztatjuk korábbi vásárlóinkat és kedves olvasóinkat, hogy az Emberpalánta webáruház 2016. március 29-től végleg bezárt. Facebook oldalunk és hírlevelünk is megszűnt, korábbi blogbejegyzéseink még egy ideig elérhetők maradnak. Köszönjük az eddigi vásárlásokat, nagyon örülünk, hogy sok kisgyermeknek szereztünk örömet termékeinkkel. Emberpalánta.hu – info@emberpalanta.hu

Játékos tanulás a kertben

Fás bazsarózsa

Fás bazsarózsa

Kertünk tele van különböző színekkel, formákkal, textúrákkal. A kert, a természet a játékos tanulás helyszíne is lehet. Használjátok ki ezt, és ismerkedjetek meg közelebbről is a növényekkel! Tapintsátok, szagoljátok, hallgassátok őket! Én most épp a bambusz susogását hallgatom a kertünkben az enyhe szélben. Kert hiányában játsszatok a parkban vagy egy kirándulás alkalmával. Játék közben óvjátok a természetet, az élőlényeket!

Olvasd tovább

Farsangi jelmezek a kertészkedés jegyében

Farsangi maszkKözeleg a farsangi időszak! Szülőként tudom, hogy milyen nehéz minden évben valami jópofa, egyedi jelmezt beszerezni vagy elkészíteni. Hogy megkönnyítsem a dolgotokat, kerestem néhány jelmezt a kertészkedés témakörében. Remélem, megtetszik közülük valamelyik! A képeket a Pinterest oldalunkon gyűjtöttem össze, ahol az egyes fotókat nagyobb méretben is megtekinthetitek.

Olvasd tovább

Óvodás kertépítő verseny 2014

Nyitnikék Óvoda Piros csoport - óvodás kertépítő verseny 2014

Nyitnikék Óvoda Piros csoport

A 20. Hortus Hungaricus Nemzetközi Kertészeti Szakkiállítás és Vásár 2014. szeptember 19-21-én került megrendezésre Szigetszentmiklóson. Ennek keretén belül ismét megcsodálhattuk az Óvodás kertépítő versenyre beérkezett alkotásokat is. Az idei alkalomra nagy izgalommal készült az Emberpalánta.hu csapata is, hiszen a verseny egyik támogatójaként egy különdíjat ajánlottunk fel, egy 10.000 Ft-os vásárlási utalványt webáruházunkba. Nem volt könnyű dolgunk, hiszen rengeteg kreatív alkotás készült! A verseny mottója a madárbarát kert volt, az ovisoknak ebben a témában kellett megálmodniuk kiskertjüket. Ha kíváncsi vagy, kik lettek az idei év díjazottjai, olvasd tovább a cikket!

Olvasd tovább